Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.00. Повтор щосуботи о 10:25.

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


21.04.2017

Програма телеканалу РТБ "Азбука смаку" пропонує господиням спробувати приготувати смачну страву "тушена квашена капуста з ребрами". Рецепт від 77-річної жительки села Зносичі Юхимії Самойлюк.

14.04.2017

"Азбука смаку". с.Зносичі, страва "обварухи"

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

квітень 2017
пнвтсрчтптсбнд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Відео програми


Tелеспорт

21.04.2017 17:19

Азбука смаку

21.04.2017 17:12

Так було

21.04.2017 13:03

Всі програми