Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.30, з повтором у суботу о 10.00, 21.35

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


17.02.2017

"Азбука смаку" побувала у селі Крупове Дубровицького району. Тож пропонуємо вам власноруч приготований домашній майонез і оселедець, маринований у цьому ж майонезі. Смачного!

10.02.2017

"Азбука смаку". Рецепт солодкої шуби та млинців з вишнями від господинь Тетяни Крук, жительки села Лінчин Березнівського району та Олени Коцюбайло з селища Клевань, що у Рівненському районі.

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

лютий 2017
пнвтсрчтптсбнд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728