Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.30, з повтором у суботу о 10.00, 21.35

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


14.01.2017

Як приготувати запеченого кролика у томатно-сметанному соусі та вареники з кислою капустою. Рецептами цих страв поділиться молода господиня із села Тишиця Березнівськьго району Тетяна Матяшук, яка поєднує давні і сучасні рецепти.

5.01.2017

"Азбука смаку". Кутя, куліш з грибами, печена капуста та ожиновий кисіль - рецепти різдвяних страв від господині села Тишиця Березнівського району.

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

січень 2017
пнвтсрчтптсбнд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031