Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.00. Повтор щосуботи о 10:25.

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


20.10.2017

Чимало смачних страв можна приготувати із грибів. Їх можна смажити, солити, маринувати, сушити про запас. Господині Полісся знають багато давніх рецептів. Зокрема, поділяться знаннями як приготувати юшку із білих сушених грибів та як засолити зеленички або опеньки в домашніх умовах.

12.10.2017

Як власноруч приготувати консервований перець, фарширований капустою та морквою, а також, квашену капусту за давнім рецептом? Своїми секретами та практичними порадами якраз і поділяться господині Полісся.

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

жовтень 2017
пнвтсрчтптсбнд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031