Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.00. Повтор щосуботи о 10:25.

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


22.12.2017

Пісні голубці з грибами, східні млинці перед полум'ям. Як приготувати ці страви за давніми рецептами? Своїми секретами поділяться господині Рокитнівського та Володимирецького районів- Галина Колодич та Софія Кравчук.

18.12.2017

Із такого улюбленого багатьма продукту як картопля можна приготувати чимало смачних страв. Це і пампушки, і бабки, і бульб'яники, і звичайно картопляні млинці, або ж деруни, тертюхи або тарчаники. У селі Познань, що у Рокитнівському районі і господині знають давні секрети приготування цієї страви і охоче ними поділяться

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

грудень 2017
пнвтсрчтптсбнд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031