Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.30, з повтором у суботу о 10.00, 21.35

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


21.03.2017

"Азбука смаку". Рецепти домашнього торта та плавленого сиру від Тетяни Стельмашук, жительки села Крупове, що у Дубровицькому районі.

21.03.2017

"Азбука смаку". Давній рецепт підколочанки від Ольги Мисюри, жительки Корця, яка відроджує та зберігає забуті рецепти.

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

березень 2017
пнвтсрчтптсбнд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031