Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.00. Повтор щосуботи о 10:25.

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


23.11.2017

Пшоняник або кулешик із тонкими свинячими кишечками, голубці з рибою начинкою, бульбяні галушки на молоці, матуни, або ж вареники із солодкою начинкою... ці страви ще готують господині Рокитнівського р-ну, використовуючи давні рецепти. Ще охоче почастують гостей червоним борщем з квасолею та пшоном, смаженими грибами семирогами. Як їх приготувати борщ та гриби? Своїми секретами та практичними порадами якраз і поділиться Галина Колодич, жителька села Познань Рокитнівського р-ну.

17.11.2017

Не секрет, що із такого улюбленого продукту, яким є картопля, можна приготувати чимало смачних страв. Це і маглаї, і бульб'яники, млинці та галушки.. Людмила Бондар, жителька села Маринин Березнівського району охоче поділиться секретом приготування таких давніх страв як картопляні пиріжки з грибною та капустною начинками, а також картопляними кльоцками, які нагадують смак молодої картоплі

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

листопад 2017
пнвтсрчтптсбнд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930