Азбука смаку

Азбука смаку

Передача «Азбука смаку» запропонує глядачам забуті та сучасні кулінарні рецепти щедрої поліської кухні. Разом з місцевими господинями ведуча пізнаватиме секрети страв, які готували наші бабусі: варитиме борщі та каші, рибні та грибні юшки, смажитиме картопляні та гречані млинці, пектиме хліб, обрядові короваї, печиво, варитиме напої з фруктів і меду. Час виходу – двічі на місяць у п’ятницю - 21.00. Повтор щосуботи о 10:25.

Всі проекти


Прегляд останніх ефірів:


23.06.2017

Рецептом щавлевого борщу з линком та пампушок з часником поділиться Тетяна Матяшук із села Тишиця Березнівського району.

26.05.2017

Грибна юшка і Солов'ї (Великий Мидськ)

Aрхів випусків програми

Архів випусків програми

червень 2017
пнвтсрчтптсбнд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Відео програми


Один на один

27.06.2017 11:00

Один на один

26.06.2017 12:47

Один на один

26.06.2017 12:44

Всі програми